İSTANBUL / KARTAL - Çavuşoğlu Ortaokulu

May

Kitap Okuma Kulübü, İstanbul Valiliğinin yürüttüğü “Ben Okuyorum İstanbul Okuyor” projesi kapsamında nisan ayı toplantısını gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz proje kapsamında “Nisan Ayı Kitaplarını” tanıtarak yorum ve düşüncelerini paylaşmışlardır.

May

Öğrencilerimizin hazırladığı Sosyal Bilgiler dersi proje sergisini sunuyoruz.

May

Anasınıfı Yıldızlar Sınıfı Anneler Günü Boğaz Turu Gezisi düzenlendi.

May

Atalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okulumuza tanıtıma geldiler. Kendilerine çok teşekkür ederiz. Öğrencilerimiz bilgi sahibi oldu.

Nis

Üsküdar çocuk köyünü gezdik ve çömlek atöylesine katıldık.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük coşkuyla kutladık. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Unutulmayacak bir program oldu çocuklarımız için. Gelecek çocuklarımızın, en güzel bayramlar hep çocuklarımızın olsun.

Nis

Yüksel İlhan Alanyalı Fen Lisesinde Kartal Jmun 2024 etkinliğine katıldık.

Mrt

18 Mart Şehitlerimizi Anma Ve Çanakkale Zaferi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Tüm Kahraman Şehitlerimizi Saygı ve Rahmetle Anıyoruz.  Dur yolcu! bilmeden gelip bastığın Bu toprak, bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir. Programda emeği geçen başta Türkçe  zümresi olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

“Çanakkale Savaşlarının Ruhunu Anlamak” konulu resim yarışmasında 1. olan 7/D sınıfından Begüm Meltem Karakaş isimli öğrenciye ödülü Anma töreni sırasında verilmiştir.

Mrt

Bağımlılık konulu resim yarışmasında 1. Seçilen 7/D sınıfından Begüm Meltem Karakaş'ın resim çalışması İlçeye gönderilmiştir. Yarışmaya katılan diğer öğrencilerimize de teşekkür ediyor, çalışmalarını ekliyoruz.

Mrt

"Çanakkale Savaşlarının Ruhunu Anlamak" konulu proje çalışması;5 ve 6. sınıfların resim, 7.ve 8. Sınıfların koli kutularından,dönüşüm malzemelerinden hazırladıkları rölyef ve maket çalışmaları sunulmuştur.